PELANTIKAN SEBAGAI TIMBALAN PENGARAH BAHAGIAN GERAN PENYELIDIKAN, UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA | PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN
» BERITA » PELANTIKAN SEBAGAI TIMBALAN PENGARAH BAHAGIAN GERAN PENYELIDIKAN, UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA

Seluruh warga RMC ingin merakamkan setinggi-tinggi ucapan tahniah dan syabas kepada Prof. Dr. Shamsul Bahri Hj Mohd Tamrin di atas pelantikan beliau sebagai Timbalan Pengarah Penyelidikan yang baru untuk tempoh tiga (3) tahun berkuatkuasa mulai 2 Januari 2019 sehingga 1 Januari 2022. Prof Dr Shamsul Bahri menggantikan Prof. Madya Dr. Azmawani yang telahpun bertukar ke Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi pada 15 September 2018. Semoga gandingan baharu ini akan meneruskan kecemerlangan RMC sekali gus membantu peningkatan kejayaan RMC dalam menguruskan penyelidikan di UPM.

Tahniah dan Syabas diucapkan sekali lagi.

Tarikh Input: 04/01/2019 | Kemaskini: 04/01/2019 | engkuliyana

SXEaOAN~